de officiële website

Slechte zaterdag voor meeste teams

Afgelopen zaterdag was een wedstrijddag die de meeste teams snel willen vergeten, immers er kwamen maar twee teams tot winst. Het 1e liet zich compleet overrompelen door BSVV, het 2e kwam er niet aan te pas tegen Zwolsche Boys 4, het 4e bleek een maatje te klein voor Staphorst 7, Vrouwen 1 had geen geluk en verloor nipt en Vrouwen 2 gooide er met de pet naar tegen vv Sweel Vrouwen 1. Alleen het 3e blijft op kampioenschap koers en ook het 5e doet nog steeds mee om de titel.

IMGP5428

Het 1e liet zich compleet overrompelen door de met inzet, passie en hartstocht spelende ploeg van BSVV en kon geen moment de aanspraak maken op 3 punten. Al na een paar minuten keken ze tegen een achterstand aan en die klap kwamen ze niet meer te boven.

Hoewel ze na de vroege achterstand de overhand kregen qua veldspel waren er in de eerste helft niet veel kansen voor het 1e. Een voorzet van Brian Okken die uit de lucht geplukt werd door de keeper van BSVV en in de 44e minuut een schot van Mike de Jonge en zie daar de wapenfeiten van de 1e helft. Hoewel het 1e goed aan de 2e helft begon en in het verloop de paal en de lat nog raakte was het BSVV dat via de combinatie Hoogeveen-Homan 2 maal succesvol was voor de thuisploeg. A.s. dinsdagavond wacht de thuiswedstrijd tegen ZZVV en zal men echt alles uit de kast moeten halen om tot winst te komen.

Voor meer beelden klikt u op onderstaande link:

Vrouwen 1 had de verre uitreis naar Aalten op het programma staan om het op te nemen tegen AZSV Vrouwen 1. Thuis speelde men met kunt en vliegwerk gelijk en dus wisten de dames wel dat er iets te halen viel. Zonder de om privéredenen afwezige trainer-coach Jaap Snippe en voor 1 maal coachende Arie van Slochteren bond men de strijd aan met de thuisploeg. Helaas ging het zoals zo vaak dit seizoen niet zoals men gehoopt had. Ondanks dat beide teams gelijkwaardig waren en beide recht hadden op niet meer dan 1 punt trok de thuisploeg door 1 treffer aan het langste eind, de dames van ons met teleurstelling achter latend.

Het 2e had een complete offday en verloor met 7-2 bij Zwolsche Boys 4 (later meer)

Vrouwen 2 begon prima aan de 1e helft en bleef lang op 1 -1 staan maar liet zich op inzet, passie, strijdlust en de wil om te winnen in de 2e helft compleet wegspelen door het op de ener laatste plek van de ranglijst staande vv Sweel Vr.1. De gasten prikten in de 90e minuut de 1-2 achter keepster Gerda Boertien. De laatste wedstrijden pakken de dames geen punten meer en het goed lopende seizoen gaat uit als een nachtkaars.

Het 3e deed wat het moest doen, al moest men lang op de 3 punter wachten in Bovensmilde.  Na een moeizame 1ste helft op een knollenveld en een gehavende selectie was het BSVV 2 dat met 1-0 voorsprong ging rusten. Na een kop thee en een donderpreek van leider Roel Metselaar en een wissel, Xander Deuten eruit Jeron Kikkert erin,  was het Hollandscheveld 3 dat het spel overnam. Na een paar kleine kansjes was het Jos Everts die na een uur de bal langs de keeper plaatste en de 1-1 aantekende. Een kleine vijf minuten later was het Dylan Scholing die beheerst de keeper passeerde met z’n sterke linker been en het 3e naar de 1-2 overwinning schoot.  Weer drie belangrijke punten richting een 2e kampioenschap in successie voor dit team.

IMGP5291 IMGP5292

Man van de wedstrijd: Dylan Scholing

Voor meer beelden klikt u op onderstaande link:

Het 4e speelde in Staphorst tegen hun 7e en wist ook niet tot winst te komen. De eerste helft werd het 4e compleet onder de voet gelopen door de messcherpe counter van de thuisploeg.  Ruststand 4-0 . De tweede helft tapte Hollandscheveld 4 uit een andere vaatje mede door het inzetten van een paar frisse spelers, o.a. leider Danny Bouwmeester, werd het zowaar nog een leuke 2e helft voor de toeschouwers.  Het resulteerde in een mooi ingeschoten vrije bal door Renaldo Westenberg en een nog mooiere treffer van Sander Gruppen ( ala van Basten in de ek finale 88 ,  alleen was dit geen volley  maar toch een hele mooie )  . Maar helaas voor ons eindigde de wedstrijd in 6-2 voor Staphorst.

Man van de wedstrijd: Sander Gruppen

The gallery group banners is no longer available , Please reconfigure your widget/shortcode/phpcode which displays this slideshow.
Oranje is liefde voor voetbal!

Wedstrijdsecretariaat
Wietse de Boer 06-15598949 / ln.em1539869128oh@es1539869128teiwn1539869128etena1539869128j1539869128
  • 1e selectie
  • 21/23 jarigen

Alice Schonewille 06-48535954 / moc.l1539869128iamto1539869128h@ell1539869128iweno1539869128hcsec1539869128ila1539869128
  • Overige veldteams
  • Zaalteams
‘In the Spotlights’
(klik op de foto en U wordt doorgestuurd naar de juiste pagina)
Pupil van de Week: Robin Pol
(klik op de foto en u wordt naar de juiste pagina gestuurd) Robin is 10 jaar en speelt in JO11-1, Juventus is zijn favoriete club en sterspeler Ronaldo is hij fan van.