de officiële website

‘In the Spotlights’ vervangt de ‘Kanjer van de Maand’

‘In the Spotlights’ is de vervanger van ‘Kanjer van de Maand’ daar laatstgenoemde rubriek de lading niet meer dekte. Immers iedereen kan ‘In the Spotlights’ staan binnen onze vereniging. Of je nu supporter, speler of vrijwilliger bent het maakt niet uit. Je bent op wat voor manier dan ook verbonden met vv Hollandscheveld en dus kan het zijn dat je gevraagd wordt voor ‘In the Spotlights’ door de PR. We zouden het als PR dan ook op prijs stellen dat jullie er allemaal aan mee werken als jullie benaderd worden voor deze column.

IMGP8800

Roelof Sikken trapt af in de allereerste ‘In the Spotlights’. Wat is je verbondenheid met vv Hollandscheveld?

Mijn verbondenheid met vv Hollandscheveld is dat ik er graag kom en gewoon supporter ben zoals velen, maar op zich wel weer grappig dat ik genomineerd ben.

Wat valt er volgens jou nog te verwezenlijken bij vv Hollandscheveld?

Volgens mij is er niet zo veel meer te verwezenlijken, alles ligt er prima bij lijkt mij. Persoonlijk ben ik geen fan van kunstgras maar voor de voetballers is het een uitkomst, met name voor slechtweer training.

Hoe zie je de toekomst van het voetbal in Hollandscheveld voor je?

Voor de toekomst heb ik het gevoel dat vv Hollandscheveld en sv HODO erg voor hun eigen bestaan gaan strijden en dat er nog heel veel moet gebeuren om de sentimenten naar de achtergrond te verwijzen. Ik ben erg benieuwd hoe ver het zal komen. In de onderlinge potjes is er in ieder geval nog steeds veel rivaliteit heb ik gezien.

Wat doe je in het dagelijkse leven?

In het dagelijks leven ben ik al bijna 37 jaar werkzaam bij Fokker als nc-frezer in de metaal afdeling waar allerlei vliegtuigonderdelen gemaakt worden voor b.v de JSF, Airbus en Apache helicopters.

Als je 1 wens mocht doen, dan ………….?

Op de vraag, als je 1 wens mocht doen wil ik het op het sportieve vlak houden. Gezien de jonge selectie zou het mooi zijn dat over een paar seizoenen toch de stap naar de 2e klasse gemaakt kan worden. Overigens moet dit seizoen nog wel even goed worden afgesloten.

Wij danken als PR Roelof voor zijn inbreng in deze nieuwe column van vv Hollandscheveld. Voor de volgende column gaan wij Harm Fik benaderen.

The gallery group banners is no longer available , Please reconfigure your widget/shortcode/phpcode which displays this slideshow.
Oranje is liefde voor voetbal!

Wedstrijdsecretariaat
Wietse de Boer 06-15598949 / ln.em1524337691oh@es1524337691teiwn1524337691etena1524337691j1524337691
  • 1e selectie
  • 21/23 jarigen