V.V. Hollandscheveld

de officiële website

Voorbereiding 2018-2019: Oefenwedstrijden 1e elftal

Naast het Dorpentoernooi speelt het 1e ook weer de nodige oefenwedstrijden als voorbereiding op het nieuwe seizoen. De onderstaande wedstrijden staan op dit moment op het programma.

28 augustus: vv Hollandscheveld – vv DKB

30 augustus: vv Hollandscheveld – vv Ruinen

4 september: vv Hollandscheveld – vv Hellendoorn

11 september: vv de Weide – vv Hollandscheveld

Prent tekent voor drie jaar bij #Dorpentoernooi

Prent tekent bij voor opnieuw drie jaar Dorpentoernooi

(door Klaas Veldhuis)

De commissie van het Prent Dorpentoernooi is zeer verheugd te melden dat de hoofdsponsor, Schoonmaakbedrijf Prent uit Hoogeveen, de samenwerking blijft voortzetten.

Bloeiend evenement…

“Als sponsor van een dergelijk sportevenement hebben we bepaalde afspraken met de organisatie gemaakt. Nu we met het derde seizoen bezig zijn, kunnen we stellen dat men de verwachtingen meer dan waar maakt,”aldus Martin Prent.

Het toernooi had met het opstarten geen enkele basis, maar door goed overleg en de inzet van de commissieleden is het nu een sterk en bekend regio toernooi geworden. Bert van Achteren voegt hier aan toe: “Het klikt van beide kanten. Reden genoeg voor ons als hoofdsponsor om ook voor de komende drie jaren dit bloeiende evenement te ondersteunen.”

Jubileum…

Het Prent Dorpentoernooi start dit jaar met de derde editie. Op vrijdag 10 augustus 2018 trappen de eerste teams af op sportpark De Meulewieke in Noordscheschut. Via de sportparken van achtereenvolgens Hollandscheveld, Elim en SCN, zal de finale gespeeld worden op sportpark `t Hoge Bos van sv HODO.

Naast het derde seizoen van het toernooi zal er deze dag nog een lustrum te vieren zijn. Hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Prent bestaat namelijk zeventig jaar en dit jubileum zal dus omringd worden met finale-voetbal, feest en veel muziek. Ook deze dag is er gratis entree, iets wat overigens voor alle wedstrijden geldt.

Meer informatie over het toernooi vindt u op www.dorpentoernooi.nl

contractverlenging

Commissielid Nico Uiterwijk Winkel (r) ziet Bert van Achteren (m) en Martin Prent (l) het document ondertekenen voor nogmaals drie jaar Prent Dorpentoernooi. (foto Marcel Uiterwijk)

 

Sponsorkliks

Sinds vorig jaar hebben we sponsorkliks, nu denk je ja dat heeft al eerder op de site gestaan! Klopt en ook de button van die site staat onder aan onze site, dus ga je iets bestellen op internet klik dan via onze site de button sponsorkliks aan en ga via die site iets bestellen, je ziet daar de logo van bijv. Bol.com of wehkamp staan. zodra je op die button klikt kom je op de site waar je iets wil bestellen. Van elke aankoop die een ieder van jullie doet word een percentage overgemaakt naar vv Hollandscheveld. Eigenlijk krijgen we geld door niks te doen, maar goed hoe makkelijk kan je het krijgen. Dus bij de eerstvolgende aankoop die je wil gaan doen denk even aan de club.

Geert Prins tekent contract en begint aan een nieuwe periode bij vv Hollandscheveld

Gisterenavond was het dan zover, Geert Prins zette zijn handtekening onder het contract wat hem opnieuw verbind aan vv Hollandscheveld. Na een ware zoektocht is de TC uitgekomen bij onze voormalige hoofdtrainer om voor komend seizoen aan de slag te gaan als trainer van de 2e selectie vv Hollandscheveld. Wij als bestuur en TC vv Hollandscheveld zijn blij dat Geert zich wederom heeft willen verbinden aan onze mooie club. In het contract wat afgesloten is zijn meerdere opties opgenomen, dus wie weet waar deze hernieuwde samenwerking toe kan gaan leiden de komende jaren. Wij wensen Geert veel succes toe met deze nieuwe uitdaging.

geert 2

Op de foto zittend v.l.n.r. Gert Scholing (bestuurslid voetbalzaken), Geert Prins en Wout Smit (secretaris)

Staand: Karlo Mol (voorzitter TC)

Oranje is liefde voor voetbal!

Sponsorkliks

Wedstrijdsecretariaat

Wietse de Boer 06-15598949 / ln.em1532303307oh@es1532303307teiwn1532303307etena1532303307j1532303307
  • 1e selectie
  • 21/23 jarigen

Alice Schonewille 06-48535954 / moc.l1532303307iamto1532303307h@ell1532303307iweno1532303307hcsec1532303307ila1532303307
  • Overige veldteams
  • Zaalteams

‘In the Spotlights’

(klik op de foto en U wordt doorgestuurd naar de juiste pagina)

Pupil van de Week:

(klik op de foto en u wordt naar de juiste pagina gestuurd)